220V / 110V Bitkiler Sitesi Hidroponik Sistemleri 6 Delik Kreş Tencere Topraksız Sebze Yetiştirme Fide Yetiştirme Kutusu İle hava pompası

220V / 110V Bitkiler Sitesi Hidroponik Sistemleri 6 Delik Kreş Tencere Topraksız Sebze Yetiştirme Fide Yetiştirme Kutusu İle hava pompası

₺685.91 ₺349.74
5
2 Yorumlar

Miktar

SKU: w104473

-Lütfen manuel ölçüm nedeniyle biraz farklı izin verin.ÖDEME: Sipariş vermeden önce,öğeler üzerinde isteğiniz varsa lütfen ayrıntıları bizimle onaylayın.Mümkünse sipariş 3 gün içinde ödeme yapın.GÖNDERİ: 1. Hazırlama Süresi: Siparişinizi her gün sayısız siparişimize göre hazırlamak için 1-2 iş gününe ihtiyacımız var. 2. www.vadiziraat.com.tr yazarken adresinizi kontrol çift edin, biz onları gemi önce değiştirmek istiyorsanız, takip no ile aşağıdaki linkten nakliye bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz : www.17track.net/en (tarayıcıya kopyalayın) 1. Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize possitive geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen tüm 5 yıldız ile .bunu takdir edeceğiz. 2. Herhangi bir sorun, lütfen bize ulaşın, lütfen olumsuz geribildirimden uzak durun.Size en iyi çözümü verebiliriz.

Açıklama: Hidroponik Sistem, hidroponik olarak bitki yetiştirmeye başlamanın pratik bir yoludur.Kabarcık Küvet Hidroponik Sistemi, profesyonel bir 6 saha hidroponik yetiştirme tesisidir.Basit ve kullanımı kolaydır ve hiçbir zaman en kaliteli hidroponik bitkileri yetiştirmenizi sağlar.Tüm sistemler Derin Su Kültürü (DWC) hidroponik bitki yetiştirme yöntemini kullanır.DWC hydroponics, bitkilere doğrudan kök bölgesine yüksek oranda oksijenli ve besin açısından zengin su sağlar, bitki büyümesini arttırır ve bitki gelişimini hızlandırır.Bitkileriniz, toprakta yetişen bitkilere kıyasla Kabarcık Küvet Hidroponik sisteminde daha hızlı ve daha büyük büyüyecektir.Özellikler:- Toprağı ve suyu kurtarın-Emeği kurtarın. - Gübreyi sakla. - Pestisit, çevre dostu kaydedin . - Yüksek üretim. -Yüksek kalite ve daha fazla güvenlik.Özellikler: Ürün adı: topraksız sistem kiti Topraksız kutu Malzemesi: plastik Topraksız kutu rengi: kırmızı, gri, mavi,yeşil Topraksız kutu boyutu: yaklaşık 28x19x14cm (u x g x y) Dikim deliği çapı: 3.2 cm Hava pompası Modeli: Q01 Hava pompası gücü: 2.5 W Hava pompası voltajı: AC 220-240V, 50Hz / AC 110V, 60Hz Hava Pompası Basıncı: 0.018 MPa Hava Pompası Fişi: ABD Fişi veya AB fişi Hava Pompası Kablo Uzunluğu: Yaklaşık 100cm Kullanım: 1.Tohumları 3-6 saat bekletin. 2.Sünger küplerini suya koyun, havayı sıkın, iki saat bekletin, ardından iki kez suyla yıkayın. 3.Sünger küplerini bardaklara yerleştirin ve tohumları 2-3 mm derinliğinde süngerin içine koyun. 4.Dikim kaplarını tankın dibine koyun, uygun oranda besin çözeltisi dökün, besin çözeltisi seviyesi yaklaşık 2 cm5'tir.Dikim kutusunu güneşli bir yere koyun, tohumlar yaklaşık iki hafta sonra yapraklarını büyütür, ardından nakledilen fideler başlatılabilir. 6. Dikim kabını çıkarın, hazırlanan besin çözeltisini, gösterildiği gibi su seviyesini dökün. 7.Dikim kabını dikim deliğine koyun, oksijenasyon için gücü bağlayın, her gün 8 saat oksijenlenmeyi sağlayın. 8.Şamandıra için yeşil konum güvenli alandır, kırmızı konum uyarı alanıdır, besin çözeltisi eklemeniz gerekir 9.Bitki büyüdükten sonra, bitki büyümesi için faydalı olan besin çözeltisi seviyesi azaltılmalıdır Paket içeriği: 6 Site kapaklı 1 x hidroponik kutu 6 x Net bardak 6 x taşyünü küpleri 1 x hava pompası 1x100 cm tüp kiti 1 x cımbız 1 x şamandıra Not: - Bu sistem bitki büyümesi en az 4 saat güneş ışığına ihtiyaç duyar. -Bu bitkilerden herhangi biri ölürse, lütfen bitkiyi ve köklerini zamanında çıkarın. -Farklı ekran ve farklı ışık nedeniyle,resim öğenin gerçek rengini yansıtmayabilir.Anlayışınız için teşekkürler.

Etiketler: tencere bahçe anne, dantel bahçesi, emaye saksı, makarna kapları, tanımsız pantolon, hidroponik bambu, içi boş broşlar, nike fabrikası, yeşil bitki kapları, saksılar hidroponik istiflenebilir.

  • reviewer

    Anonymous

    2022-10-25

    hızlı teslimat ve iyi paketlenmiş. Tüm öğeler de sağlandı.

    5
  • reviewer

    Anonymous

    2022-07-21

    açıklandığı gibi ürün!

    5

Yorumunuzu Ekleyin

Geri bildiriminizi beyazlatmakta özgür olun

  • Hava Pompası Voltajı: AC 220-240 V, 50 Hz / AC 110 V, 60Hz
  • Dikim Deliği Çapı: yaklaşık 3.3 cm
  • Plastik Türü: PP
  • Renk: Kırmızı Gri Mavi Yeşil
  • Bitirme: Kaplanmamış
  • isim: Kreş bahçe yetiştirme araçları
  • Malzeme: Plastik
  • Tip: Fidanlık Saksıları
  • Hava Pompası Kablo Uzunluğu: Yaklaşık 100 cm
  • Özellikler: Yaklaşık 28x19x14 cm(u x g x y)
  • Model Numarası: bahçe dikim araçları
  • Hava Pompası Gücü: 2.5 W
  • İlgili kapsam: Tohum ekimi Topraksız kültür
  • Hava Pompası Basıncı: 0.018 MPa
  • Hava Pompası Tapası: ABD Fiş veya AB fiş
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Uçmaya Bağlı Kalın