18 Renkler 20 Adet En Iyi Erkek Damat Yaka Çiceği Ipek Saten Gül Çiçek erkekler ılik Düğün Parti Balo Erkek Takım Elbise Korsaj Pin Broş

18 Renkler 20 Adet En Iyi Erkek Damat Yaka Çiceği Ipek Saten Gül Çiçek erkekler ılik Düğün Parti Balo Erkek Takım Elbise Korsaj Pin Broş

₺364.06 ₺331.21
0
0 Yorumlar

Miktar

SKU: w10487

3. Ürünle ilgili herhangi bir sorun varsa, bunları çözerek sizinle birlikte çalışacağız ve size tatmin edici bir cevap vereceğiz.

2. Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen 5 yıldız ile, biz memnuniyetle sizin için aynısını yapacağız.

3) EMS tarafından 7-15 iş günü

4.Lütfen sipariş vermeden önce doğru alıcı ekleme ve telefon numarasını onaylayın,telefon numarası postanenin sizinle iletişim kurması için çok önemlidir, bu nedenle gereksiz sorunları ve size getirilen kayıpları önlemek için lütfen adresi ve telefon numarasını dikkatlice kontrol edin.

2) DHL tarafından 4-10 iş günü

1. Başarılı olmak için müşterilerimizin memnuniyetine bağlıyız, her müşteriyi besliyoruz,bu nedenle görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.

Ticaret süreci

Renk: Resim gösterdiği gibi çok hafif,ışık ve ekran farkı nedeniyle renklerde değişiklik olabilir, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

3.Ekspres: 1) FEDEX tarafından 3-8 iş günü

1.Taşıma süresi: 1-3 iş günü,genellikle ödemeler alındıktan sonra siparişinizi en kısa sürede halledeceğiz,ancak stok her an değiştikçe teslimat gecikebilir.

Malzeme: İpek çiçek

Geri bildirim

Boyutu: Yaklaşık 3. 5x9 cm

5. Müşteriler,gümrük tarafından tahsil edilen gümrük ücretleri, ithalat ücreti ve görev vergisinden sorumludur.malları "hediye" olarak ilan ederek veya malları düşük değerde ilan ederek gümrük ücretini önlemek veya azaltmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Özel politikayı garanti etmiyorsanız,lütfen önce özel ile kontrol edin.

Koşullar: 100 % yeni

Nakliye politikası

eğer acilen mal ihtiyacınız varsa, sipariş önce bizimle irtibata geçiniz, biz ilk stok kontrol edecek.

2.Normal hava posta: tüm öğeleri ücretsiz nakliye,biz hava posta ile mal göndermek,teslim etmek 10-40 iş günü sürer.

Etiketler: Damat yaka çiçeği, Gül Çiçek, ilik düğünü.

Yorumunuzu Ekleyin

Geri bildiriminizi beyazlatmakta özgür olun

  • Tip: Dekoratif Çiçekler ve Çelenkler, gül
  • Çiçek Tarzı: Çiçek Kafa
  • Malzeme: İpek, İpek Çiçek
  • Tarz: Çiçek
  • Boyut: About 3.5 cm
  • Sınıflandırma: Yapay Çiçekler
  • Renk: resim olarak
  • Neden: Düğün
  • Sezon: ilkbahar yaz sonbahar kış
  • Model Numarası: NCP100