M154 3D Çiçek Peri Mum Kalıpları Sabun Kalıp Mutfak Pişirme Reçine Silikon Formu Ev Dekorasyon 3D DIY Kil Zanaat Balmumu Yapma

M154 3D Çiçek Peri Mum Kalıpları Sabun Kalıp Mutfak Pişirme Reçine Silikon Formu Ev Dekorasyon 3D DIY Kil Zanaat Balmumu Yapma

₺95.89 ₺72.01
5
1 Yorumlar

Miktar

SKU: w115091

Ülke

Ürün Detayları: M154 Sıcak satış FDA 3D Çiçek peri Şekli fondan dekorasyon DIY araçları silikon şeker zanaat kek kalıbı Renk :Rastgele (Pembe ve yeşil ve mor)Malzeme: FDA silikon FDA ve LFGB ile sertifikalı Ağırlık: yaklaşık 88 gram Kalıp boyutu:6.3*8.8*1.7 cm Kullanımı: Kullanımı ve kullanımı kolay ve temizlik Sıcaklık derecesi:-40 santigrat ila + 210 santigrat Kalite: kaliteli

Nakliye Yöntemi

Nakliye Taşıma

* Adresinizi değiştirmek isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

·Toplam tutarı 200 $ ' ın üzerinde satın aldığınız ürünler, EMS veya DHL veya FEDEX veya UPS veya TNT veya EMS ile göndereceğiz, çok daha hızlı olacak.Kendi nakliye hattınızı seçmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Normal Hava posta

Dünya çapında İade: Tüm öğeleri kontrol ve sevk öncesi iyi durumda paketlenmiş.Tüm müşterilerimize %100 Memnuniyet Garantisi veriyoruz.Öğelerimizle ilgili herhangi bir sorun bulursanız, lütfen öğeyi aldıktan sonra 7 gün içinde müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size ücretsiz olarak başka bir tane göndereceğiz veya paranızı geri iade edeceğiz.Müşteri hizmetleri bizim için çok önemlidir.Geribildirim: Hizmetimizden ve ürünümüzden memnunsanız, olumlu geribildirim ve ayrıntılı satıcı derecelendirmesinin 5 yıldızını bekliyoruz, sizin için aynısını yapacağız.Eğer herhangi bir sorun varsa veya bizim ürün ve hizmet ile memnun değil, diğer geribildirim ayrılmadan önce her zaman bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz 24 saat içinde size cevap verecektir.Teşekkürler!Burada alışverişin tadını çıkarın!Sıcak ipuçları: 1)renk rastgele gönderilecektir 2) Büyük miktarda satın almak istiyorsanız, lütfen tedarikçilerle iletişime geçin. 3) Lütfen posta kodu,ev telefonu ve cep telefonu numarası gibi adres için mümkün olduğunca ayrıntılı bilgi vermeye çalışın. 4) Beri farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz. 5) Rusya Federasyonu müşterisi varsa, lütfen bize tam adınızı verin, aksi takdirde malları alamazsınız Çok teşekkürler!!!

* Biz ödemenizi aldıktan sonra 2 iş günü içinde öğeyi gemi olacak.Biz bırakarak adrese gemi olacak, adresinizin doğru olduğundan emin olun.

·Toplam tutarı 7 doların üzerinde satın aldığınız ürünler, kayıtlı posta veya E-paket ile göndereceğiz, 15-60 iş günü sürecektir.

* Her zaman için izleme ayrıntılarını istiyorsanız, lütfen kayıtlı gönderiyi seçin.

15-60 gün

Not: Bu kalıp hayal ettiğiniz kadar büyük olmayabilir;lütfen satın almadan önce boyut bilgilerine dikkat edin.

* Öğeler Çin post olağan havayolu ile sevk edilecektir; İzleme bilgisi yok,ancak kayıtlı olduğu gibi güvenli bir şekilde post.it genellikle Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve dünyanın her yerindeki diğer yerlere yaklaşık 15-60 gün sürer.

Nakliye: Nakliye ve Teslim

Ürün Detayları: M154 Sıcak Satış FDA 3D Çiçek Peri Şekli Fondan Dekorasyon DIY Araçları Silikon Şeker Zanaat Kek Kalıbı

Varış zamanı

Etiketler: çikolata silikon kalıpları dıy, yumuşak form mumlar, cala silikon formu, rahat form mum, dünya formu mum, melek formu mum, takı yapımı silikon kafatası, karışım yapımı silikon kalıp, kalıp peri ormanı, runa silikon formu.

  • reviewer

    Anonymous

    2022-10-06

    Moskova'ya teslimat sadece 16 gün. Şekli çok güzel, iyi boyutta. Sabun yapmaya çalışacağım.

    5

Yorumunuzu Ekleyin

Geri bildiriminizi beyazlatmakta özgür olun

  • Model Numarası: M154
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Müstehcen Resim: No
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Tip: Kek Araçları
  • Marka Adı: Kaymiklee
  • Malzeme: Silikon Kauçuk
  • Kek Araçları Türü: Kalıplar
  • Özellik: Stok, Çevre Dostu
  • Boyut: 8.8*6.3*1.7cm
  • Sertifika: CE / EU, SGS'nin, LFGB